måndag 15 november 2010

Hos doktorn

Idag har jag skämt bort mamma. Hon har knappt hört ett enda gnällande på hela dagen… bara ikväll när jag var trött.

Jag fick mitt morgonmål och sedan somnade vi om. Mamma sov bara 30 minuter, men det var hon glad över. Jag fortsatte att sova när hon gick upp och hon fick nästan väcka mig så att vi skulle hinna med morgonbestyren.

Strax innan 10 kom pappa och hämtade oss. Jag fick nämligen tid till doktorn igen. Denna gång skulle vi kolla upp min lilla hals. Jag har ibland problem med att jag sätter i halsen och inte får upp det. Det är lite läskigt när jag inte får luft och jag har fått hjälp av närvarande vuxen att få upp det som satt sig på tvären. Oftast är det ingen större fara, men tre gånger har jag skrämt mamma rejält.
Hur som helst… de hittade inget fel på mig och troligtvis så kommer jag att lära mig att hosta ordentligt när jag blivit lite större.

Efter besöket åkte pappa tillbaks till sitt jobb och jag och mamma gick upp till avdelningen där hon jobbar. Jag blev gosad med och fick väldigt mycket uppmärksamhet. Jag verkar gilla att vara i centrum.
Vi tog sedan bussen hem och jag somnade av skumpandet. Jag vaknade inte ens när mamma plockade ur mig från vagnen, bar upp mig för trapporna, tog av mig ytterkläderna och lade ner mig i sängen. Det var nog lite ansträngande att träffa så mycket folk ändå.

Eftersom jag har varit en riktig solstråle idag så kommer här en solstrålebild.
PS. Mamma undrar vem som tänkt på mig idag… jag har nämligen haft en väldig hicka.

1 kommentar:

  1. Det är roligt att hicka om tror att någon tänker på en. Om du visste vad jag tänkte på dig idag.
    mm

    SvaraRadera