onsdag 26 januari 2011

4 sekunder

Solen har lyst över vår stad idag. Vi längtade ut både jag och mamma tills mormor talade om att det var minusgrader och jättekallt ute. Men vi trotsade kylan och tog en promenad i alla fall. Vi gick till macken och Sebastian fixade så att min vagn fick luft i hjulen. Sedan rullade den som bara den.
Mamma är dock trött på släpandet upp och ner för trapporna och att den tar sådan plats i vår hall. Jakten på en sulky är i full gång. Mamma ringde på en idag, men den var redan såld.

Efter promenaden och den friska luften var vi pigga och glada. Vi busade loss på golvet bland alla leksaker. Jag ställer mig upp hela tiden och går utmed soffan och de andra grejerna som mamma satt som barrikad. Idag släppte jag taget med båda händerna och stod så i ca 4 sekunder! Mamma tror att jag inte vet vad jag gjorde, för då hade jag nog druttat omkull.
Plötsligt blev jag jättetrött så jag kravlade mig upp i mammas famn och somnade. Hon kliade mig lite på ryggen och sedan var det kört. Det är ju så gott!

Igår sänkte pappa ner min säng ytterligare en bit. Han gjorde nya hål till bottnen för annars hade det inte gått. Föräldrarna var oroliga att jag snart skulle ta mig över eftersom jag både är lång och stark. Nu känns det lite säkrare.

1 kommentar:

  1. Så bra att du fick en liten promenad idag också.
    Det var kallt, men solen tittade ju på dig, tror jag.
    Visst är du en lång liten kille. Så bra att det gick att sänka sängbotten.

    Ja du, snart springer du omkring i hela lägenheten. Då hjälper inga små barrikader. Det får bli stora staket.

    SvaraRadera