söndag 13 november 2011

Pappornas dag


Idag har vi firat våra pappor. Jag började med att ge hela familjen en härlig sovmorgon och sedan var jag med att ge pappa frukost på sängen.
Sedan åkte vi till mormor och morfar där det doftade god mat långt ut på gården. Jag fick ge morfar presenten och när han tappade den så böjde jag mig ner och plockade upp den åt honom. Jag är snäll som tänker på morfars trötta kropp.

Efter maten var jag inne och lekte. Tanken var att jag skulle sova... men har man sovit nästan hela förmiddagen så är man inte så trött. Istället busade jag med Emma som kommit in och jag skrattade som en tok. Allt skrattande satte fart på magen och sedan fick mormor ta vid.
Undertiden hade mamma snickrat ihop en sandlåda till mig. Jag har varken testat eller sett den än, men den duger säkert att leka i.

När det var fikadags kom morbror, moster och Philip. Strax därpå skulle vi åka hem, men vi hann träffa dem en liten stund i alla fall. Vi var tvungna att åka och handla innan det blev allt för sent.
Innan bad och kvällsmat fick jag testa en ny grej. Mamma ringde upp mormor så jag fick testa att prata på riktigt i en riktig telefon. Det var roligt och jag var duktig också. Mormor berättade många hemlisar för mig.

1 kommentar:

  1. Du har grattat din far idag,
    även träffat morfar ett tag.
    Du har ätit lite glass,
    men det blev inga stora lass.
    Magen var redan full.

    SvaraRadera