fredag 1 februari 2013

Hästinfluensa


En hel vecka sedan sist. Anledningen är att det har varit sjukstuga här hemma. Nu börjar det förhoppningsvis rätta till sig. Mamma och Sebastian är fortfarande snoriga och hostiga... jag har hostan kvar. Mamma hade nog även lite feber på morgonen. Men jämför man med tidigare i veckan så är vi betydligt bättre.

Det började förra veckan med Alex som var sjuk i 3 dagar. Efter det att vi hälsat på vårt hus så blev mamma sjuk och på lördagen var hon jättedålig och hade hög feber. Detta har hållit i sig hela veckan alltså. Basti blev sjuk på måndagen och jag var sjuk tisdagen till onsdagen. En riktig hästinfluensa!
Skönt att jag blev bra så fort och "peppar peppar" att Pontus har klarat sig så bra som han har gjort. Han har trots allt varit nära en smittohärd (mamma) som stått för matandet. Men det sägs ju att maten från mamma ska ge extra skydd.

Stackars pappa har fått vara hemma hela veckan och tagit hand om oss. Men han har gjort ett bra jobb och mamma är väldigt glad och tacksam över att han har funnits så mycket.

Pontus har blivit väldigt duktig på att leka. Han lyssnar, tittar, smakar och känner på det mesta. Inte direkt svår-road och han har inte så stora krav på lekar heller. Nu kan han greppa grejer med sina små händer, men han vet nog inte riktigt om att han gör det än. Han ser förvånad ut när något plötsligt fastnat i hans hand och kommer nära ansiktet.




1 kommentar: