torsdag 25 augusti 2011

Utmattad!

Kl 8.50 gick jag och pappa till dagis. Mamma var iväg och red, men det gick bra att lämna mig ändå.
Idag skulle vi måla, men det hade jag ingen större lust med. Jag ville leka med annat.

Efter utestunden, som var rolig idag också, skulle jag få stanna kvar en stund till och äta middag. Det var Skottegryta och det gillade jag.

Föräldrarna hämtade mig 12.15. De hade varit och storhandlat så de hade bilen med sig. Jag blev glad när de kom, men oj så trött jag var.
Hemresan tog ca 3 minuter och när mamma skulle lyfta ur mig från bilen då sov jag gott. Jag blev buren in i lägenheten, lagd på mammas säng för avklädning och blöjbyte och sedan nedlyft i min egna säng. Jag sov som en griiis hela tiden och 2 timmar framåt.

I eftermiddags var det dags för varpaträning. Syskonen tränade duktigt, mamma hade vansinnigt ont i ryggen och pappa nöjde sig med ca 5 kast. Jag ville vara med och bära/kasta varporna. Mamma var livrädd att jag skulle skada mig och tillslut fick jag inte hålla på med min roliga lek längre.
Istället fick jag två plastgrejer av mormor som är bra på att komma på avledande grejer. Hon är finurlig hon den där mormor… kanske därifrån som jag har fått min klurighet?

Idag hade jag på något sätt lyckats öppna lådan som står jämte sängen. I den ligger/låg alla mina strumpor ihop-parade. Ikväll funderade mamma på varför lådan var öppnad och hur det kom sig att det låg ca 30 strumpor i min säng… inte längre i par. Lilla jag hade haft hur skoj som helst!

En annan sak som jag har lärt mig är att blåsa. I måndags bad Emma mig att blåsa på maten och då gjorde jag det, nästa dag då vi var i Åkulla blåste jag såpbubblor. Ingen har lärt mig… jag bara kunde det i alla fall.

1 kommentar:

  1. Oh vad det är roligt när du hittar på nya spännande "snälla" saker. Tack för att vi får läsa om allt du hittar på. Hoppas det finns fler än jag som tycker likadant.
    Skriv här någon gång alla ni som läser!!!!

    SvaraRadera